ALK 15,550.00 0.32%

GRNT 1,200.00

KMB 8,847.67 0.56%

MPT 75,500.00 -0.91%

MZPU 607.00

OKTA 3,450.00 1.47%

REPL 108,000.00

RMDEN16 99.80 -0.89%

RMDEN17 99.80 0.20%

RMDEN19 99.90 0.10%

STB 1,200.00

TETE 2,040.00

страна.мк

10:32 AM 8/1/2021 Времето во Скопје: 3°C

Трајановски: Во двата мандати ги решив најцрните сообраќајни точки (ВИДЕО)

страна.мк

21/07/2021

Трајановски: Во двата мандати ги решив најцрните сообраќајни точки (ВИДЕО)

Во текот на двата мандати како градоначалник на Скопје ги решив најцрните сообраќајни точки преку изградба на 8 кружни текови, со што ја зголемивме безбедноста, ја намаливме гужвата во сообраќајот, билансот на жртви на овие локации се сведе на нула, а придонесовме и да се намали емисија на штетни гасови во воздухот, истакна поранешниот градски татако Коце Трајановски и сподели видео на Фејсбук од сите 8 кружни текови.