ADIN 760.00 1.20%

ALK 18,161.66 1.69%

GRNT 1,250.12 0.01%

KMB 12,896.69 1.43%

MPT 73,300.00 0.27%

OKTA 3,750.00 -0.26%

RMDEN20 99.90

STB 1,499.61 -0.03%

STIL 95.00 -5.00%

TETE 2,350.00

TNB 28,001.00 0.11%

TTK 1,346.44 -1.65%

страна.мк

12:20 AM 8/8/2022 Времето во Скопје: 14°C

Сега објаснете им на децата дека Ромео и Јулија не се убиле, туку среќно живееле, a кога разбрале која е министерка за култура во Македонија,се преселиле да живеат тука

страна.мк

05/08/2022

Сега објаснете им на децата дека Ромео и Јулија не се убиле, туку среќно живееле, a кога разбрале која е министерка за култура во Македонија,се преселиле да живеат тука

Сега објаснете им на децата дека Ромео и Јулија не се убиле, туку среќно живееле, изродиле деца, а кога разбрале дека во Македонија министерка за култура е Костадиновска Стојческа, се преселиле да живеат тука. И дека Шекспир воскреснал, ама не ја сфатил убаво министерката, па пак се убил, пишува на Фејсбук, Дарко Јаневски.