ADIN 760.00 1.20%

ALK 18,161.66 1.69%

GRNT 1,250.12 0.01%

KMB 12,896.69 1.43%

MPT 73,300.00 0.27%

OKTA 3,750.00 -0.26%

RMDEN20 99.90

STB 1,499.61 -0.03%

STIL 95.00 -5.00%

TETE 2,350.00

TNB 28,001.00 0.11%

TTK 1,346.44 -1.65%

страна.мк

12:16 AM 8/8/2022 Времето во Скопје: 14°C

Тони Михајловски: „Почивај во мир Мице, ќе се видимо тамо негде на некоју раќију“

страна.мк

05/08/2022

Тони Михајловски: „Почивај во мир Мице, ќе се видимо тамо негде на некоју раќију“

Почина Митко С. Апостоловски. Актерот кој на филмското платно ќе биде запомнет по репликата “Македонија, тоа е свето име бе мамето ваше”.
Битолчанец кој долги години работеше во театарот во Куманово и зборуваше перфектен кумановски.

Почивај во мир Мице. Нека ти е светол патот.

Ќе се видимо тамо негде на некоју раќију, напиша на својот Фејсбук профил, актерот Тони Михајловски.

Screenshot_222.jpg