ALK 15,550.00 0.32%

GRNT 1,200.00

KMB 8,847.67 0.56%

MPT 75,500.00 -0.91%

MZPU 607.00

OKTA 3,450.00 1.47%

REPL 108,000.00

RMDEN16 99.80 -0.89%

RMDEN17 99.80 0.20%

RMDEN19 99.90 0.10%

STB 1,200.00

TETE 2,040.00

страна.мк

6:51 AM 9/18/2021 Времето во Скопје: 34°C

Вратата на Мерцедесот на Меркел не сакаше да се отвори (ВИДЕО)

страна.мк

14/09/2021

Вратата на Мерцедесот на Меркел не сакаше да се отвори (ВИДЕО)

Дури и германска машина знае понекогаш да зариба. Тоа и се случи на германската канцеларка Ангела Меркел во Тирана.Во моментот кога пристигнуваше на средба со Рама , Мерцедесот во кој беше канцеларката не сакаше да се отвори.

Обезедувањето мораше да реагира на балкански начин, малку посилно.